Wunderlist i Ubuntu 11.10

Jag har länge varit slav under Remember The Milk som organiserade upp mitt liv. Det är svårt att hålla kvar alla trådarna i huvudet och RTM hjälpte mig med det. Sen kom min kollega Jonathan Gabor och presenterade Wunderlist för mig och jag tänkte jag kunde prova det istället. Den största fördelen mot RTM var väl att det inte kostade något att synka mellan olika enheter. RTM kräver att man har PRO konto för att kunna synka listan till iPhonen t.ex.

Wundelist har en linuxklient som fungerar i Ubuntu 10.10, men inte i Ubuntu 11.10 så jag började försöka ordna så den skulle fungera för mig i min 11.10. Googlade lite och hittade webupd8.org som hade skrivit ett skript för att få igång Wunderlist i Ubuntu 11.10. Provade det och det tog inte många sekunder innan ikonen fanns att starta.